Home / Werken bij Footprint
Home / Werken bij Footprint

Over Footprint

Financieel expert in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Als Footprinter zorg je ervoor dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun financiële administratie. In een team van financiële professionals en interimmers ontzorg en ondersteun je onze klanten in alle facetten van hun administratie. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten precies waar ze aan toe zijn en dat ze zich weer kunnen focussen op hun core-business. Of ze nou zelfstandig ondernemer, mkb of een grote organisatie zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Laat samen met je collega’s een onvergetelijke indruk achter in de financiële administratie!

Wij geloven dat door het automatiseren en vereenvoudigen van processen de processen effectiever worden. We hebben binnen onze focus een bewezen track-record opgebouwd en we leiden je bij ons op de Factory en op interim opdrachten op. Zo leer je alles over de financiële administratie bij ons op kantoor en op opdracht. Met ons ontwikkelpad zorgen we ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als professional naadloos aansluiten op jouw doelen.

Wij zoeken mensen voor op de Factory en voor interim opdrachten. Bekijk hieronder eens onze vacatures. En lees ook eens hoe onze medewerkers het vinden om te werken bij Footprint!

Wil jij werken bij Footprint? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, en houdt vooral onze LinkedIn en Facebook in de gaten voor al onze updates!

Vacature - Medior Interim Accounting Professional

Wil jij je voetafdruk achterlaten binnen de financiële administratie?

Heb jij een achtergrond in Bedrijfseconomie, Accountancy, Finance of Fiscale economie? Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Ben je accuraat, flexibel, en gericht op persoonlijk ontwikkeling?

  • 32 – 40 uur
  • Interim opdrachten die passen bij jouw persoonlijke doelstellingen
  • Maandelijkse interimdag met alle collega’s
  • Auto van de zaak/ NS-Business Card 
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Ontwikkel je als expert binnen jouw interessegebied
  • Coaching door professionals
  • Razendsnelle uitbreiding van je cv

 

Interesse?

Bel ons op 088 – 1111 222, stuur een mailtje naar hr@footprint-services of vul ons contactformulier in onderaan de pagina!

Werken bij Footprint

Ons eigen administratiekantoor, de Factory, en interim opdrachten bieden onze medewerkers een perfecte combinatie van uitdaging en zelfontwikkeling. De Factory geeft stabiliteit, vaste werkzaamheden en veel mogelijkheden om te ontdekken waar je echt goed in bent. Zo kom je erachter waar in de wereld van de financiële administratie jij je voetafdruk (footprint) gaat achterlaten. Ook bieden we je alle kansen om nieuwe dingen te leren binnen allerlei verschillende bedrijven. Daarnaast lopen er altijd projecten waarin jij je verder kan ontwikkelen, kan gaan bewijzen en tegelijkertijd efficiency voordelen kan behalen voor jezelf en je collega’s.

Interim geeft je de kans om alles wat je hebt geleerd toe te passen in meerdere organisaties. Door hierin een goed verloop op te zetten ontwikkel jij je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk laat je overal je footprint achter door altijd dat stapje extra te zetten!

Zowel in de Factory als bij Interim heeft iedereen een ontwikkelplan en een toegewezen mentor. Het stappenplan bestaat in principe uit een tijdlijn waarop we in overleg taken, projecten, begeleiding en zo nodig een opleiding opnemen. Alles moet passen bij jouw persoonlijke ontwikkelplan.

 

“Footprint Interim spreekt mij heel erg aan omdat ik ervaring op kan doen bij verschillende sectoren, mensen en ook verschillende software kan leren kennen. Wat mij ook erg aantrekt is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het opgestelde groeipad. Boven dit alles is Footprint een informele club met gezellige mensen, trots dat ik hier kan werken!” – Ivar de Rijk, Junior Interim Accounting Professional

“Bij Footprint ontdek ik waar ik goed in ben en krijg ik de ruimte om mezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen. Dat motiveert mij enorm! Daarnaast maken de gezellige en gedreven collega’s het werk alleen maar leuker! Ik voel me thuis bij de informele sfeer en uitdagende werkzaamheden. De flexibiliteit die ik bij Footprint ervaar maakt dat dit de uitstekende start is van mijn carrière!” – Odilia Kerkhoven, Brand & Communication Superstar

“Het werken bij Footprint is voor mij elke keer weer het gevoel van thuis komen. De sfeer tussen de collega’s is iets wat je niet vaak mee maakt binnen een bedrijf. Daarnaast heeft ieder een eigen manier om zijn of haar “Footprint” achter te laten. Ik ben enorm trots dat ik deel uit mag maken van zo’n mooi en leuk bedrijf, met zulke mooie en leuke mensen!” – Sharon van de Ven, Office Manager

Contact

phone

088-1111222

location_on

Talent Square 13
5038 LX Tilburg

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

× Stuur ons een appje!