Home / Yvon van Son en Mary van Leur – 2MYLS
Home / Yvon van Son en Mary van Leur – 2MYLS

Yvon van Son en Mary van Leur - 2MYLS

Partner

Wij, Yvon van Son en Mary van Leur, hebben onze krachten en expertise binnen Human Resources gebundeld door het oprichten van 2MYLS: T(w)o Make Your Life Successful.

Dat is wat wij gaan bewerkstelligen. 2MYLS kan u op een professionele manier ondersteunen met overnemen van taken, kostenbesparing te realiseren en uw werknemer weer ambassadeur te laten zijn voor uw bedrijf. Wij kunnen onder andere allround HR activiteiten overnemen, contact met de deurwaarders onderhouden, arbeidsverzuim voorkomen en terugdringen waardoor de kosten voor u als werkgever worden gereduceerd en het inzetten van in-company trainingen.

2MYLS aanvaart tijdelijke opdrachten voor een periode van 3 tot 12 maanden.

Een unieke combinatie

Sinds kort kunnen wij een uitdaging toevoegen aan onze specialiteiten op het gebied van Human Resources. Wij zijn namelijk gecertificeerd budgetbeheerder/bewindvoerder. Deze unieke combinatie maakt dat wij werkgevers kunnen ondersteunen met loonbeslagleggingen en schuldhulptrajecten voor werknemers, middels het inzetten van een sponsorcontract.

  • Heeft u te maken met loonbeslaglegging voor uw werknemers?
  • Weet u wat te doen als de deurwaarder bij u aanklopt?
  • Is het inzetten van een sponsorcontract een oplossing voor uw werknemers?

Kunt u bovenstaande vragen met JA beantwoorden?

Dan realiseert u zich ook dat deze problematiek zorgt voor negatieve consequenties voor u als werkgever. Denk hierbij aan verminderde intrinsieke motivatie en inzetbaarheid van uw medewerker, verlaging van de productiecapaciteit, arbeidsverzuim, (dure) ontslagprocedures en zelfs verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor de schulden van uw werknemers.

Dus, wilt u er als werkgever voor zorgen dat uw medewerkers weer ambassadeurs worden van uw bedrijf? Neem dat een kijkje op onze website voor meer informatie over onze diensten, tarieven en andere zaken: www.2myls.nl

Logo 2Myls

 

 

 

 

 

 

Jos van den Bersselaar, Managing Partner van Footprint, vertelt waarom 2MYLS onderdeel is van ons partnernetwerk:

Ik heb met Mary een aantal jaar redelijk intensief samengewerkt. Zij als HR, ik als finance (incl. salarisadministratie). Wat ik zo mooi vind aan Mary en wat haar voor mij een kei in haar vak maakt, is dat ze kennis en ervaring combineert met een heel sterk EQ. Ze voelt feilloos aan wat er (écht) aan de hand is en acteert hierop. Voor alle teams en organisaties waarin een gevoelig vraagstuk ligt een absolute aanrader.

Odilia Kerkhoven - Odilia Design

Partner

Mijn naam is Odilia Kerkhoven en ik ben ontwerper bij Odilia Design. Odilia Design verzorgt branding, illustraties en webdesign om een sterk merk weg te zetten voor startende en groeiende ondernemers. Met een sterk merk creëer je namelijk herkenbaarheid en vertrouwen; zodat jij als ondernemer de leukste klanten aanspreekt!

Met een persoonlijke aanpak ga ik vol energie aan de slag met mijn klanten. Het is zo tof om het te hebben over de passie van een ondernemer en daar vorm aan te geve... Lees verder

Annee Stam - Prosolic

Partner

Mijn naam is Annee Stam en ik ben mede-eigenaar en Business Consultant bij Prosolic B.V.. Prosolic is een dienstverlener voor applicatieontwikkeling, procesautomatisering en business intelligence. Wij zien bij bedrijven een sterke behoefte aan procesautomatisering en het omzetten van data naar inzichten. Als gecertificeerd Zoho-partner zijn we in staat om hoogwaardige automatiseringsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

Dankzij onze ruime ervaring met procesanalyses en applicatieontwi... Lees verder

Edwin van der Linden - BaseCamp Solutions B.V. / Dutch Sherpas B.V.

Partner

BaseCamp Solutions B.V. (“ BCS”) is een onafhankelijke organisatie gericht op het beter maken en het gezond houden van organisaties. BCS ontzorgt haar klanten proactief op het gebied van inkoop en operationeel facilitair en vastgoedbeheer. Dit zijn voor bedrijven vaak geen kerntaken waardoor ze niet optimaal worden ingevuld en uitgevoerd. Wij geven er een professionele, persoonlijke en structurele invulling aan en zorgen zo voor kwaliteit en continuïteit. Via onze servicedesk zijn wij bereikbaar en helpen wij onze klanten graag actief verder... Lees verder

Délon Vielvoye - Forward Advocaten

Partner

Forward Advocaten bestaat uit betrouwbare advocaten met een stevig karakter en flinke dosis ervaring! Wij helpen bedrijven & ondernemers deskundig en adequaat verder bij juridische vraagstukken. Dit doen we met gepassioneerde specialisten, die stevig in hun schoenen staan en transparant handelen vanuit specifieke branchekennis.

Naast het feit dat we u verder helpen en zaken niet loslaten voordat ze zijn opgelost, zorgen we op meerdere manieren voor verbinding. Zo brengen we ... Lees verder

Rik Dobbelsteen - Noppa Solutions & Consultants

Partner

Noppa Solutions & Consultants | Boosting Business Productivity 

De digitale revolutie is niet tegen te houden. Laat je niet afschrikken door deze revolutie, maar omarm het. Noppa Solutions & Consultants staat organisaties bij om efficiënter en effectiever te werken met cloud oplossingen, zoals Office 365. Noppa Solutions & Consultants gaat in gesprek met de medewerkers, om de processen en procedures in kaart te brengen. Wij focussen op de mens en de organisatie. De digitale applicaties en platformen zien wij als ondersteuning van de medewerker en... Lees verder

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

 

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van e... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijker... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!