Home / Partners
Home / Partners

Partners

Een sterk partnernetwerk

De afgelopen 2 jaar hebben we bij Footprint hard gewerkt en gebouwd aan ons sterke team dat actief is binnen de financiële administratie en bijbehorende automatisering. Voor ons is dat ons werkgebied, maar we komen natuurlijk veel aanverwante klantvragen tegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld HR-administratie, BItools, websites, fiscaliteiten, change management en projectadministratie. Hiervoor schakelen we dan graag onze partners in. We zijn in de loop van de jaren veel goede mensen tegen gekomen die we graag introduceren bij onze klanten. 

Wil jij ook onderdeel worden van ons partnernetwerk?

Dat kan! Stuur een mail naar sharon@footprint-services.nl en wie weet sta jij binnenkort hier tussen!

Daniëlle Toelen - DT Coaching & Personeelsadvies

Partner

DT Coaching & Personeelsadvies

DT Coaching & Personeelsadvies is er voor de kleine tot middelgrote werkgevers, die behoefte hebben aan ondersteuning en advies op het gebied van Personeel & Organisatie (P&O), Arbeidsrecht en ziekteverzuimbegeleiding in de ruimste zin van het woord.

Daarnaast ondersteunt DT Coaching & Personeelsadvies particuliere klanten en medewerkers binnen bedrijven, die individuele aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij o.a. loopbaanbegeleiding, coaching, beroepskeuze, outplacement, werving & selectie en reïntegrati... Lees verder

Yvon van Son en Mary van Leur - 2MYLS

Partner

Wij, Yvon van Son en Mary van Leur, hebben onze krachten en expertise binnen Human Resources gebundeld door het oprichten van 2MYLS: T(w)o Make Your Life Successful.

Dat is wat wij gaan bewerkstelligen. 2MYLS kan u op een professionele manier ondersteunen met overnemen van taken, kostenbesparing te realiseren en uw werknemer weer ambassadeur te laten zijn voor uw bedrijf. Wij kunnen onder andere allround HR activiteiten overnemen, contact met de deurwaarders onderhouden, arbeidsverzuim voorkomen en terugdringen waardoor de kosten voor u als werkgever worden gereduceerd en het inzette... Lees verder

Rene de Laat - Sundial Solutions

Partner

Een duurzaam resultaat behaal je samen. Met elkaar ga je uitdagingen aan, pak je problemen op en ga je met verandering om. Vanuit de talenten, ervaringen en motivatie van je teamleden wordt de verbinding tussen de klant, het bedrijf en de medewerker geoptimaliseerd. Sundial Solutions biedt drie oplossingen om samen tot een duurzaam resultaat te komen.

Interim Management

Ik ontzorg bij een tijdelijke capaciteitsvraag, verander- en transformatietrajecten en andere projectmatige vraagstukken. Realisatie van gestelde doelen is hierbij absoluut de basis. Tegelijkertijd vergroot i... Lees verder

Dirk Bullens - Assurie

Partner

Assurie richt zich op verzekeringsadvies, -bemiddeling en -beheer voor ondernemers met behoefte aan vakmanschap. Met ruim 25 jaar ervaring in advisering op gebied van verzekerbare en niet verzekerbare ondernemersrisico’s werkt Dirk Bullens pro-actief, accuraat en klantgericht.

De manier waarop ambachtslieden hun vak uitoefenen zijn voor Assurie een belangrijke inspiratiebron. Graag neem ik, Dirk Bullens, u mee in het ambacht in verzekeringsadvies volgens Assurie.

Menselijke maat

Assurie streeft naar een maximum in plaats van een maximaal aantal klanten. I... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Talent Square 13
5038 LX Tilburg