Home / Over Footprint
Home / Over Footprint

Over Footprint

Financieel expert in Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Veel bedrijven, groot én klein, lopen tegen dezelfde problemen wat betreft hun financiële administratie aan. Of zij nu een boekhouder, accountant, financieel adviseur of een eigen ‘Finance Shared Service Centre’ hebben, maakt daarin geen verschil. Voor bedrijven is het belangrijk dat zij zich kunnen richten op het geen waar ze goed in zijn, hun core-business.

Een concept waarin wij met specialisten op het gebied van financieel administratieve processen zorgen dat efficiency wordt behaald door onze aanpak.

Hierin is het belangrijk dat de financiële administratie als geheel, ze hierin ondersteunt. Daarnaast zorgt de technologie momenteel belangrijke veranderingen binnen de financiële processen, wat voor bedrijven veel tijd kost om dit bij te houden.

Ook is er sinds een jaar sprake van een krapte op de arbeidsmarkt voor financials, waardoor het steeds moeilijker wordt om financiële talenten te vinden. Deze drie ontwikkelingen maken een optelsom die voor een grote uitdaging zorgt, omdat het elkaar versterkt.

Deze uitdaging is de reden dat het concept voor Footprint Professional Services is ontstaan. Een concept waarin wij met specialisten op het gebied van processen zorgen dat efficiency wordt behaald door onze aanpak, zowel op locatie bij de klant (interim) of op ons eigen administratiekantoor (Factory). Footprint zorgt voor oplossingen door processen te verbeteren zodat u verder kunt of ontzorgen door het van u over te nemen.

Dit concept leggen we graag uit vanuit de twee belangrijkste belanghebbenden, onze klant en onze medewerkers.

Werken bij Footprint

Een eigen administratiekantoor (Factory) en interim opdrachten bieden de medewerker een perfecte combinatie om zichzelf te ontwikkelen. De Factory geeft een soort stabiliteit, vaste werkzaamheden en veel mogelijkheden om te ontdekken waar je echt goed in bent, waarin jij je afdruk (footprint) gaat achterlaten. Maar ook veel kansen om nieuwe dingen te leren en variatie in het soort bedrijven. Daarnaast zijn er altijd projecten waarin jij je verder kan ontwikkelen, kan gaan bewijzen en tegelijkertijd efficiency voordelen kan behalen voor jezelf en je collega’s.

Interim geeft je de kans om alles wat je hebt geleerd toe te passen in meerdere organisaties. Door hierin een goed verloop op te zetten ontwikkel jij je tot een ervaren financieel adviseur. En natuurlijk verwachten we dat je overal je Footprint achter laat door altijd dat stapje extra te zetten.

Zowel in de Factory als bij Interim heeft iedereen een ontwikkelplan en een toegewezen mentor. Het stappenplan bestaat in principe uit een tijdlijn waarop we in overleg taken, projecten, begeleiding en zo nodig een opleiding opnemen. Alles moet passen in de lijn die we samen hebben gekozen.

Contact

phone

088-1111222

location_on

Talent Square 13
5038 LX Tilburg