Home / Odilia Kerkhoven
Home / Odilia Kerkhoven

Odilia Kerkhoven

Brand & Communication Superstar

Tijdens de afstudeerperiode van mijn HBO opleiding Business Innovation heb ik een mooie opdracht bij Footprint mogen uitvoeren omtrent werkgeluk en talentontwikkeling. Nadat ik deze opdracht en hiermee ook mijn studie succesvol afgerond heb, mocht ik gelukkig bij Footprint blijven werken. Met hele leuke en gemotiveerde collega’s voelde ik me namelijk heel snel thuis bij het team!

Bij Footprint combineer ik mijn liefde voor ontwerpen en communicatie in de prachtige functie Brand and Communication Superstar bij Footprint. Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van content voor de social media kanalen en de website. Daarnaast zorg ik voor visuele ondersteuning van alle marketinguitingen en houdt ik me ook nog eens bezig met de persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Een mooie functie waarin ik mezelf kan ontwikkelen tot communicatie- en brandingexpert. Vanaf september start ik met de premaster Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Door deze studie met mijn werk te combineren, hoop ik in de toekomst nog meer te kunnen bijdragen aan de voetafdruk die het personeel bij onze klanten achterlaat.

Sharon van de Ven

Office Manager

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Footprint. Vanuit mijn vorige baan, waar Jos mijn baas was ben ik hier terecht gekomen. Zodra ik wist dat Jos e... Lees verder

Contact

phone

088-1111222

location_on

Beemdstraat 26
5652 AB Eindhoven

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    × Stuur ons een appje!